Schuco NRWG ho es fustelvezeto rendszerek

Hő- és füstelvezető rendszerek

Szellőztetéstechnika, füst- és hőelvezető berendezések (RWA / NRWG)

A GEZE – az ablakok nyitását és csukását illetően – a legkülönbözőbb követelményekre is megoldást kínál. A széleskörű termékpaletta felöleli a felülvilágító-távnyitó rendszereket, a nagy felületű ablakok vasalatait, a napi szellőztetés meghajtórendszereit , a teljes természetes friss levegő utánpótlást és hő-és füstelvezetés megoldásait, hogy tűz esetén a füst biztonságos és gyors természetes füstelvezetése (NRA) kialakuljon.

A szellőztető rendszereket a kényelmes, napi szellőztetéshez is felhasználhatjuk. Alkalmazási területei magába foglalják a derékszögű, befelé nyíló bukó- vagy nyílószárnyakat, és a kifelé nyíló billenő ablakokat. Speciális alakokhoz is kínálunk megoldásokat, mint pl. ferde, háromszög, kör, vagy szegmens ívű ablakok.

A megelőző tűzvédelem legfontosabb feladata a menekülési és mentési útvonalak füstmentességének biztosítása, hogy az emberek tűz esetén lehetőség szerint saját magukat tudják biztonságba helyezni. A hő és füstelvezető berendezések (RWA / NRWG) a füstöt az automatikus vagy manuális működésbe lépést követően hatékonyan elvezetik az épületből.

TOVÁBBI TERMÉKEINK

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Pin It on Pinterest

Share This